4007- Bilim Şenlikleri Destek Programı

4007 AFET BÖLGESİ “BİLİM HER YERDE” ÖZEL DESTEK ÇAĞRISI SONUÇLANDI!
52 proje için destek kararı verilen ÇAĞRI’ya gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz…

ÇAĞRI AMACI:

4007 Afet Bölgesi Bilim Her Yerde Özel Destek Çağrısı, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremden etkilenen 11 ilimize (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa) ve Sivas İli Gürün ilçesine özel olarak hazırlandı. Çağrı ile meydana gelen bu yıkıcı depremler sonrasında ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu ve özel durumu göz önüne alarak çocuk ve gençlerimizin acılarını sarmak için enerjimizi bilimle güçlendirerek sonuna kadar kullanmak amaçlandı.

TÜBİTAK paydaşlarının büyük özverisi ile amacımıza ulaştık.

Tüm projeler hayata geçmiştir.

———————————————————————————

4007 AFET BÖLGESİ “BİLİM HER YERDE” ÖZEL DESTEK ÇAĞRISI AÇILDI!

Başvuru Tarihi: 1 Mart 2023

4007 Afet Bölgesi Bilim Her Yerde Özel Destek Çağrısı, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremden etkilenen 11 ilimize (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa) ve Sivas İli Gürün ilçesine özel olarak hazırlanmıştır. Çağrı ile meydana gelen bu yıkıcı depremlersonrasında ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu ve özel durumu göz önüne alarak çocuk ve gençlerimizin acılarını sarmak için enerjimizi bilimle güçlendirerek sonuna kadar kullanmayı amaçlıyoruz.

4007 Afet Bölgesi Bilim Her Yerde Özel Destek Çağrısına başvuru yapabilmek için aşağıdaki her iki koşulunsağlanması gerekmektedir:

NEREYE VE NASIL BAŞVURULABİLİR?

Programa başvurular;

Yapılacak başvurular http://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden 1 Mart 2023 tarihi itibari ile elektronik imza ile alınmaya başlayacaktır. Başvurunun tamamlanması için gerekli imzaların elektronik ortamda (e-imza) tamamlanması gerekmektedir. Başvuruya ait tüm belgeler başvuru sistemine yüklenilecek olup, basılı kopya gönderilmesi gereken herhangi bir evrak bulunmamaktadır.

Başvuru aşamasında aşağıdaki görevlerde bulunan kişilerin E-imza almış olmaları gerekmektedir:

4007 Afet Bölgesi Bilim Her Yerde Özel Destek Çağrısı Çağrı Metni için tıklayın.

 

Proje Öneri Formu için tıklayın.

E-İmza Başvurusu için tıklayınız.

E-imza ile ilgili sorunlarınız için: eimza@tubitak.gov.tr