Ufuk Avrupa Küme 3: Toplum için Sivil Güvenlik 2024 Çağrıları Proje Pazarı, İstanbul

Yayınlanma Tarihi: 24-01-2024

Ufuk Avrupa Küme 3: Toplum için Sivil Güvenlik 2024 Çağrıları Proje Pazarı Etkinliği, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Odakule Yerleşkesi’nde 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Etkinlik Avrupa’da sivil güvenlikten sorumlu kamu otoritelerini, kolluk kuvvetlerini, ilk müdahale ekiplerini, güvenlik araştırmaları yürüten üniversiteleri, araştırma kuruluşlarını ve savunma sanayi firmalarını bir araya getirmeyi ve Küme 3 2024 çağrılarında işbirlikleri yapmalarına olanak sağlamayı hedeflemektedir.

Etkinliğe katılım sağlayacak paydaşlar, yalnızca Toplum için Sivil Güvenlik alanının 2024 çağrı başlıkları hakkında değerli bilgiler edinmekle kalmayacak, aynı zamanda sivil güvenlik alanında faaliyet gösteren potansiyel proje ortaklarıyla tanışıp Ufuk Avrupa Programı destekli projelerde yer almak üzere konsorsiyum oluşturma ve yüz yüze ağ oluşturma fırsatını da yakalayabileceklerdir.

Bu proje pazarı etkinliği, Ufuk Avrupa Küme 3: Toplum için Sivil Güvenlik 2024 Çağrıları kapsamındaki projelere katılmak isteyen kuruluşlar için özel olarak planlanmıştır. Etkinlik; polis, jandarma, sahil güvenlik, gümrük muhafaza, ilk müdahale ekipleri, araştırma kuruluşları, üniversiteler, son kullanıcılar, KOBİ’ler veya sivil güvenlik üzerinde çalışan özel sektör kuruluşları başta olmak üzere geniş bir katılımcı yelpazesine hitap etmektedir.

Toplantıya kayıt olmak ve detaylı bilgi almak https://www.b2match.com/e/horizon-europe-2024-secure-societies adresini ziyaret edebilirsiniz.

Toplum için Sivil Güvenlik 2024 çağrıları aşağıdaki destinasyonlar odağında olup 2024 çağrı listesine ve çağrı listesindeki başlıkların detaylarının bulunduğu çalışma programı dokümanına https://www.b2match.com/e/horizon-europe-2024-secure-societies/components/38215/u1pepb5SUP94 adresinden ulaşabilirsiniz.

  • Suç ve Terörizm ile Mücadele (organize suç ve siber suçlar dahil)
  • Sınır Yönetimi (gümrük güvenliği ve deniz güvenliği dahil)
  • Dayanıklı Altyapılar
  • Siber Güvenliğin Artırılması (ağ ve bilgi sistemlerinin güvenliği ve sertifikasyonu dahil)
  • Afetlere Dayanıklı Toplumlar (KBRN vakaları, iklimle ilgili riskler ve olağanüstü olaylar; deprem, volkanik patlamalar ve tsunamiler gibi jeolojik felaketler; salgın hastalıklar dahil)
  • Güvenlik Araştırma ve İnovasyon Faaliyetlerine Destek Verilmesi (SSRI)

Toplantı esnasında proje fikri sunumlarının gerçekleştirileceği bir çalıştay da düzenlenecek olup bu çalıştay hakkında detaylı bilgilere https://www.b2match.com/e/horizon-europe-2024-secure-societies/components/38215/1iPYWmxcJkEv adresinden ulaşılabilmektedir.

Etkinliğin öğleden sonraki bölümünde ikili görüşmelere yer verilecektir. Etkinlik kaydınızı yaptıktan sonra ikili görüşmelerinizi organize etmeye başlayabilirsiniz.