“EIT Jumpstarter destek fırsatları başarılı bir şekilde nasıl kullanabilir?” temalı Genel Bilgilendirme Eğitimi ve Bilgi Günü ,14 Mart 2024, 10:00-16:45, Karma Etkinlik

Yayınlanma Tarihi: 05-03-2024

Sizleri, TÜBİTAK ev sahipliğinde Ankara’da TÜBİTAK Başkanlık Binası’nda düzenlenecek olan, araştırmacı ve yenilikçi aktörleri destek kriterlerine ilişkin yeni fikrilerle tanıştırmaya adanan “EIT Jumpstarter destek fırsatları başarılı bir şekilde nasıl kullanabilir?” temalı Genel Bilgilendirme Eğitimi ve Bilgi Günü etkinliğimize davet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinlik, araştırmacı ve yenilikçi aktörleri “EIT Jumpstarter destek fırsatları nasıl başarılı bir şekilde kullanılabilir?” temasıyla yeni fikirlerle ve destek kriterlerine ilişkin bilgilerle tanıştırma amacı taşımaktadır.

Bu etkinlik, kentsel hareketlilik, Avrupa Bauhaus girişimi, sağlık hizmetleri, tarımsal gıda, ham madde, enerji ve imalat sektörlerinde pratik bilgiye ihtiyaç duyan ve bir işletmeyi yönetmenin veya bir start-up kurmanın ne anlama geldiği konusunda destek arayan yenilikçi iş fikirlerine sahip katılımcıları ağırlayacaktır.

EIT Jumpstarter, yenilikçilerin ve girişimcilerin yenilikçi ürün veya hizmet fikirleri etrafında sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmalarına ve bunu doğrulamalarına yardımcı olur. Bu programla ilgili 2024 yılındaki önemli aşamalar ve tarihler şöyledir:

  • İş fikirlerini sunmak adına son tarih: 26 Nisan

  • Fikirlerin seçilmesi ve bootcamp’lere davet: Mayıs (Bootcamp’ler Mayıs-Haziran aylarında çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir).

  • Ortak (lokal) eğitimler: Temmuz-Eylül

  • Büyük Final (Grand Final): Kasım ayının sonları gibi düşünülebilir. 

Karma etkinlik modeliyle düzenlenecek olan Genel Bilgilendirme Eğitimi ve Bilgi Günü’nün hedefleri; katılımcıların a) EIT Jumpstarter destek programına dair bilgi sahibi olunabilmesi ve onlar için uygun olup olmadığını öğrenmeleri, b) bu programdan nasıl başarılı bir şekilde faydalanacaklarını anlayabilmeleri ve c) yine bu destek programından elde edebilecekleri değerler hakkında bilgi sahibi olmalarıdır.

Etkinliğin taslak gündemine erişmek için lütfen tıklayınız.TH2020II EIT Jumpstarter Agenda .docx

Etkinliğe yönelik kayıt işlemini gerçekleştirmek için takip eden bağlantıyı kullanabilirsiniz: 

Kayıthttps://docs.google.com/forms/d/1SSMWsXWndSLro9EOzHh4BQu-xIicNlr4EhIqwbJ5mNs

Etkinlik tamamen ücretsiz olup, etkinliğe katılım için ön kayıt işlemini gerçekleştirmeniz ve kontenjan sınırı dolayısıyla e-posta yolu ile proje ekibi tarafından onay bilgilendirmesini edinmiş olmanız gerekmektedir. Etkinliğe sadece katılım-onay e-postası iletilen kayıt sahiplerinin katılımına izin sağlanacak olup, etkinlik kapsamında katılımcıların seyahat, konaklama ve diğer tüm masrafları kendilerine ait olacak şekilde planlanmıştır. 

Etkinliğe fiziksel katılım için, kayıt işlemini (fiziksel) gerçekleştirmeniz ve e-posta yolu ile Proje ekibi tarafından onay bilgilendirmesini edinmiş olmanız gerekmektedir.

Etkinliği çevrim içi olarak takip etmek isteyen katılımcılarımızın ise, etkinliğe yönelik kayıt işlemini tamamlarken çevrim içi olarak başvuru seçeneğini işaretlemiş olmaları gerekmektedir. Çevrim içi katılımı uygun bulunan ilgililerle, etkinliğe giriş için gerekli (Zoom giriş bilgileri) etkinlikten üç (3) gün e-posta yoluyla paylaşılıyor olacaktır.