Araştırmadan Gerçeğe: Avrupa Sorunlarına Dijital Çözümler Etkinliği

Yayınlanma Tarihi: 25-12-2023

Belçika Dönem Başkanlığı ve Avrupa Komisyonu işbirliğiyle düzenlenen “Araştırmadan Gerçeğe – Avrupa Sorunlarına Dijital Çözümler” etkinliği 5-6 Şubat 2024 tarihlerinde Brüksel’de düzenlenecektir. The EGG’de gerçekleştirilecek olan etkinlik, Horizon Europe kapsamındaki çığır açan araştırma girişimleri ile Digital Europe Programı altındaki etkili dijitalleşme çabaları arasında dinamik bir alışverişi kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Etkinliğin ilk günü, araştırma, dijitalleşme ve dijital yatırım politikasının geleceği üzerine yüksek düzeyli ilham verici anahtar konuşmalar ve panel tartışmaları sunmaktadır. Katılımcılar, kendi özel ilgi alanlarına uygun interaktif oturumlara katılma fırsatı bulacak olup, Ufuk Avrupa’daki dijital araştırma ile Digital Avrupa Programı’ndaki adımlar arasındaki boşluğu kapatmak için en iyi uygulamaları ve önerileri keşfedebileceklerdir.

Etkinliğinin ikinci günü, sabah saatlerinde Ideal-ist Projesi tarafından düzenlenecek bir proje pazarı etkinliği ve çalıştay ile başlayacaktır. Öğleden sonraki bölüm, katılımcılara inovasyonun ön saflarında yer alan önemli şirketleri ziyaret etme fırsatı sunacaktır.

Kısıtlı sayıda seyahat desteği etkinlik kapsamında sunulabilecektir. 

Daha fazla bilgi ve kayıt için tıklayınız.